Verksamhet

Våra moduler fungerar lite som byggklossar. Enda skillnaden är att det är din fantasi och vi bygger ihop din drömlokal för dig.

Så oavsett storlek på verksamheten, allt ifrån en liten biljettkur till flygplats lokaler i komplexa system med flera våningar, från normala butiker till kärnkraftverks lokaler med skyhöga säkerhetskrav (så som brand – / ljud – och strålklassade byggnader, för exempelvis radioaktiv strålning), så kan vi möta era krav.

Flexibilitet utan gränser

VFöreställ er nu INTE en trist tråkig byggnad med fasta eller inga fönster. Tänk istället på din dröm lokal. Vill ni ha det öppet? Eller mycket utsikt och ljusinsläpp så går det att ordna. Allt för att skapa er ultimata atmosfär så att ni kan förmedla er verksamhet på rätt sätt. Vill ni ha många smårum för kanske en vårdcentral eller ett sjukhus? Eller en stor öppen yta till kanske ett lager, gym, träningslokal eller klädbutik? Eller varför inte kombinera stora med små rum? Det enda du behöver veta är att ​det finns inga gränser för hur det kan se ut.

Kostnads - och Miljö Effektivt

Att bygga nytt är dyrt, det är ingenting okänt. Det är där vi kommer in och hjälper till med ett alternativt sätt att uppnå era mål på ett billigare sätt, som dessutom många gånger är fräschare än en vanlig byggnad. På grund av möjligheterna att enkelt bygga om modulerna kan vi snabbt sätta ihop er vision. Ni behöver inte tänka på dyra driftskostnader då vi har flera olika uppvärmnings och ventilations system och anpassar dem så att det blir så lönsamt som möjligt för just er typ av verksamhet. Exempelvis ett system som tar in ny och fräsch luft in i lokalerna men som samtidigt återvinner värmen. På så vis kan ni bokstavligen andas lugnt och samtidigt sänka kostnaderna. För att inte nämna att det gynnar miljön med sänkt förbrukning av naturresurser.

Enkel transport och snabb inflyttning

Våra moduler transporteras enkelt på en kranbil och lyfts på plats med samma enhet. De “pusslas” enkelt ihop av våra duktiga montörer och vanligtvis kan ni flytta in redan efter 1 vecka, efter det att modulerna är redo för transport. Detta beror ju självklart lite på den beställda storleken ni beställer av lokaler.

Lika enkel avetablering

Som rubriken lyder är det lika enkelt och snabbt att avetablera modulerna efter det att hyrestiden gått ut, dvs om ni inte redan har vant er för mycket vid den nya standarden och vill fortsätta ett gott samarbete. Skulle det vara så att behovet upphör så är det bara att kontakta oss så hämtar vi hem dem utan strul. Det ska vara enkelt för kunden att välja själv.