Kontorsmoduler

BOSTADSMODULER

Vi är väl medvetna om att en personal som trivs på sin arbetsplats jobbar mycket effektivare. Därför ser vi till att ta fram den typ av arbetsplats ni eftersträvar. Kvalité är viktigt för oss och därför ser vi också till att service och underhåll av våra moduler ingår och prioriteras som nr. 1 hos våra kunder.

Små finneser som gör livet lite lättare och bekvämare​

Vi är också väl förstådda att en arbetsplats måste vara praktiskt och effektiv. Därför bygger vi våra moduler med små smarta funktioner, som exempelvis en garderob bakom dörren i varje kontor som låses genom att ha dörren öppen till ditt kontor, och du kommer enkelt åt garderoben inifrån ditt kontorsrum genom att stänga dörren. El och nätvärksutgångar längs väggarna i kanaler eller via taket. Så det blir lättillgängligt för alla med snabb åtkomst. Eller är ni intresserade av färdigt installerat wifi i lokalerna?

Miljövänligt och kostnadseffektiv

Samma sak gäller naturligtvis när det kommer till el och värme i kontorsmodulerna. Vi ser till att det är väl isolerat och tätat så att det känns som en riktig byggnad. Värme finns det olika alternativ att välja mellan och tillsammans tar vi fram det som passar just era behov. På det här viset blir det både miljövänligt och mer kostnadseffektivt.

Fräscht och modernt

Vi ser även till att planlösningarna är väl fungerande, de flesta av våra kunder märker inte ens av att de sitter i moduler, utan tycker bara att det är fräscha kontor. Du har själv säkert varit inuti en modul utan ens vetat om det.

Snabb montering​

Våra kontorsmoduler sätts snabbt ihop på plats efter en överenskommelse om planlösning och normalt kan ni flytta in redan inom loppet av 1 vecka från det att modulerna är redo för transport.

Är man intresserad av ett mindre kontor så finns det färdiga ensamstående moduler som är redo för omgående leverans och inflyttning.

Lätt att transportera bort

Lika lätt som det är att få dit modulerna är det att ta bort dem. När den överenskomna hyrestiden är slut, normalt sett 1-5 år, är det enkelt att säga upp avtalet. Skulle det vara så att något krisar sig så är ni alltid välkomna att kontakta oss, så hjälper vi er att finna en lösning i bästa mån.