Skolmoduler

Befolkningen ökar konstant i den absolut bästa formen, nämligen våra barn. Dessutom får man inte glömma att de är vår framtid. Därför tycker vi det är viktigt att barnen får rätt miljö att växa upp i. Både för lek, utbildning och i sociala förmågor är det viktigt att de trivs och tycker det är roligt att gå till skolan så att de vill lära sig självmant. Det har vi tagit i åtanke när vi sätter ihop just skolmoduler. Våra skollokaler är byggda med barn i åtanke. Så säkerheten är självklart A och O i våra skol-system.

Vi utför inte bara skolor för de små utan för alla typ av skolor, högskola, gymnasieskola, högstadiet osv. Det finns inga gränser.

Flexibilitet oavsett krav och storlek

Vi är väl medvetna om att skolor har olika krav i exempelvis storlek, hur många klassrum, hur många stora och små rum som behövs. Det spelar egentligen ingen roll hur era krav ser ut. Då våra moduler är lättombyggda kan vi enkelt se till att just era krav uppfylls. Så tänk inte för mycket på hur det ska gå till. Tänk istället på era behov, sen kontaktar ni oss. Tillsammans med en av våra professionella rådgivare kan vi hjälpa er att ta fram förslag som löser era lokal behov.

Kostands - och miljöeffektivt

Vi ser till att tillsammans ta fram de bästa alternativen för just eran typ av skola som är mest energibesparande och samtidigt ger er en behaglig atmosfär. Exempelvis en värmeväxlare som tar in ny och fräsch luft men som återvinner värmen i skollokalen. På så vis kan ni spara pengar i driftskostnader, för att inte nämna att det gynnar miljön.

Självklart ser vi till att det är väl isolerat och tätat.
​​​

Fräscht och modernt med kvalite i fokus

Med kvalité menar vi inte bara att våra moduler har en högre standard än våra konkurrenter, med exempelvis högkvalitativa plåtväggar utvändigt osv. utan vi tänker även på att byggnaden ska vara praktiskt.

Vi ser även till att planlösningarna är väl fungerande. Vi sätter inte igång något projekt utan att veta om att vår kund är helt nöjd med planlösningen och allt kring det. Du behöver inte oroa dig för att du behöver göra allt själv utan tillsammans med en av våra professionella rådgivare kan vi gemensamt komma fram till en bra lösning som du kan känna dig trygg med. Oftast blir det till och med bättre än du trott från början.​

De flesta av våra kunder märker inte ens att de sitter i moduler, utan tycker bara att det är fräscha lokaler. Du har själv säkert varit inuti en modul utan ens vetat om det.

Fasta priser där service ingår

Självklart har vi kunden i fokus och vi ser till att våra kunder är 100% nöjda. Därför är alltid service och underhåll inkluderat i priserna och prioriteras som nr. 1 hos oss. Så kan du tänka på annat.

Efter en förfrågan får du ett färdigt anbud där alla priser står med så att du vet exakt vad det kostar utan en massa extra avgifter innan du beställer, inga dolda avgifter. Ni bestämmer en hyrestid som är lämplig för er och efter det kan ni välja själva om ni vill förlänga avtalet eller skicka tillbaka modulerna om behovet skulle avta. Full frihet så att ni slipper känna er “fastklämda”.

Snabbt och enkelt att sätta ihop

Våra moduler är specialgjorde just för att det ska gå snabbt och enkelt att sätta ihop enheterna. Modulerna transporteras enkelt på en kranbil och lyfts på plats med samma enhet. Våra duktiga montörer mäter upp och placerar ut enheterna, ser till att allt är i topptrim innan den överlämnas till er. Vanligtvis kan man flytta in redan efter 1 vecka efter det att modulerna är redo för transport. Detta beror ju självklart lite på den storlek av lokal ni eftersträvar.

Och det bästa av allt är att ni slipper tänka på något.

Lika enkel Avetablering

När hyrestiden är slut och behovet avtar av våra moduler hämtar vi enkelt tillbaka dem. Det går lika fort att demontera modulerna som det tar att sätta ihop dem.