TRE ENKLA STEG: SÅ HÄR GÅR DET TILL


STEG 1

Planering

front 01front 01
front 01


STEG 2

Etablering

​​
front 02front 02
front 02


STEG 3

Flytta in

​​
front 03front 03
front 03
Tillsammans med en professionell rådgivare planerar du själv hur du vill ha det.
Etableringen slipper ni tänka på
för den sköter vi åt er.
Sen är det bara att flytta in
och njut av er nya miljö!
planering 01planering 01
planering 01
planering 02planering 02
planering 02

Planering

Först och främst behöver vi veta mer exakt vad det är ni är i behov av.  Vart ska modulerna stå?  Och vad ska de användas till? Och hur länge är ni i behov av att hyra anläggningen? Dessa är de viktigaste frågorna vi behöver veta för att tillsammans med en av våra kunniga rådgivare ta fram ett väsentligt förslag.

Sedan kan man gå in mer i detaljer om så önskas, som har ni egna idéer på utseendet eller vill ni att vi ska ta fram förslag för er?

Ska de stå ensamma eller kanske i anslutning till en byggnad? Finns det speciella behov?

Efter att vi vet bas underlaget kan vi hjälpa er med att ta fram olika förslag om vad som skulle kunna passa er bäst så att det gynnar er både ekonomiskt och stilmässigt.

Vi skapar ritningar med mått och kan även lägga in ett förslag på möblering om ni önskar, för att få en bättre verklighets uppfattning om ytor och utrymme.

När vi har fått all information som är nödvändig och kommit överens om ett upplägg så är det dags för etableringen

Etablering

När modulerna är ombyggda, målade och uppfräschade enligt era krav är de redo för transport. De lyfts upp på en kranbil och fraktas sedan lätt via vanliga vägar till destinationen.

Väl framme står redan våra duktiga montörer redo att ta emot modulerna för att sätta ihop er lokal, efter att ha mätt upp mark och satt upp eventuell plintning så att modulerna kan placeras vågrätt helt utan lutning, därmed slipper du rulla in i grannen.

Modulerna lyfts av och transporteras med en och samma enhet vilket medför att det går både snabbare och kostar mindre. Våra montörer kopplar snabbt ihop enheterna och ser till att det är väl tätat.

Vi sköter all installation av el, data och eventuella larm om så önskas.

Därefter görs de sista installationerna som behöver göras på plats som exempelvis koppla ihop ventilationen så att ny och frisk luft strömmar genom hela byggnaden.

Nu börjar vi närma oss slutfasen där vi gör en slutstädning för att se till att ni får det rent och fräscht. Det absolut sista som görs är at koppla in el och eventuella vatten / avlopps anslutningar. En kontrollbesiktning utförs och sen får ni nycklarna.
etablering 01etablering 01
etablering 01
hammars 02hammars 02
hammars 02

Flytta in

Vi kan leverera helt färdigmöblerade moduler eller så möblerar ni helt själva. 

Stiga in och avnjuta er nya miljö.

Vi ser till att alla rum har de nödvändiga resurser som ni eftersträvar, som exempelvis data portar, el, ventilation, möbler m.m. Det är bara att koppla upp sig och börja arbetet direkt.
Hammars modulerHammars moduler
hammars 08

Vi på HAMMARS ser fram emot ett gott samarbete med er.

Kontakta oss så hjälper vi er från början till slut att förverkliga era drömmar.